Разова спеціалізована вчена рада ДФ 27.821.016 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації ПОТАПОВА Арсенія Владиславовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» за спеціальністю 201 «Агрономія».
Склад разової спеціалізованої вченої ради:
Голова ради:
КАРПУК Леся Михайлівна, доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри землеробства, агрохімії та ґрунтознавства Білоцерківського національного аграрного університету.
E-mail: lesia.karpuk@btsau.edu.ua
Контактний телефон: +380679919117
Рецензенти:
ПРАВДИВА Людмила Анатоліївна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, доцент кафедри технологій у рослинництві та захисту рослин Білоцерківського національного аграрного університету.
ФЕДОРУК Юрій Васильович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, доцент кафедри технологій у рослинництві та захисту рослин Білоцерківського національного аграрного університету.
Офіційні опоненти:
ПРИСЯЖНЮК Олег Іванович, доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач відділу цифрових технологій в агрономії Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків Національної академії аграрних наук України.
ЛЮБИЧ Віталій Володимирович, доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва.
Код та назва спеціальності: 201 «Агрономія»
Шифр та назва галузі знань: 20 «Аграрні науки та продовольство»
Здобувач ступеня PhD: ПОТАПОВ Арсеній Владиславович
Тема дисертаційної роботи: «Оптимізація елементів технології вирощування буряків цукрових в умовах Правобережного Лісостепу України».
Науковий керівник – ГРАБОВСЬКИЙ Микола Борисович, доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри технологій в рослинництві та захисту рослин Білоцерківського національного аграрного університету.
Дата та час захисту: 18.01.2024 р. об 1000
Захист дисертації відбудеться за адресою: Білоцерківський національний аграрний університет, м. Біла Церква, пл. Соборна, 8/1, центральний корпус (конференц-зала).
МАТЕРІАЛИ: