Силабус «Методологія наукових досліджень у ветеринарній гігієні та санітарії» Силабус «Гігієна та експертиза харчових продуктів і кормів» Силабус «Санітарна безпека харчових продуктів та офіційний контроль» Силабус «Санітарно-гігієнічне забезпечення технології виробництва харчових продуктів» Силабус «Організація та контроль санітарних заходів» Силабус «Мікробіологія, харчових продуктів і кормів» Силабус «Гігієна сільськогосподарських тварин і птиці» Силабус «Санітарний контроль в індустріальній аквакультурі» Силабус «Гігієна вирощування тварин та охорона довкілля» Силабус «Гігієна і експертиза м᾽яса та м᾽ясних продуктів» Силабус «Ветеринарно-санітарне інспектування харчових продуктів» Силабус «Харчові токсикоінфекції і токсикози та розроблення системи профілактики» Силабус «Контроль фальсифікації харчових продуктів та розробка системи протидії» Силабус «Моніторинг показників безпечності та якості кормів і нутріцевтиків» Силабус «Аналіз небезпечних факторів за виробництва та обігу харчових продуктів та кормів» Силабус «Ризик-орієнтований контроль на потужностях з виробництва та обігу м᾽яса забійних тварин» Силабус «Безпечність та якість м’яса птиці за використання пробіотиків» Силабус «Неспецифічна профілактика хвороб (гігієна, етологія, добробут, санітарія)» Силабус «Моніторинг показників безпечності та якості харчових продуктів» Силабус «Іноземна мова за професійним спрямуванням» Силабус «Філософія науки» Силабус «Сучасні інформаційні технології у наукових дослідженнях» Силабус «Сучасні методи викладання у вищій школі» Силабус «Особливості здійснення державного контролю (харчового контролю) та державного ветеринарно-санітарного контролю в умовах воєнного стану» Силабус «Продовольча та екологічна безпека у воєнний і післявоєнні часи: правові виклики для України та світу»