Перелік обов’язкових робочих програм навчальних дисциплін 212 phd Робоча програма навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» Робоча програма навчальної дисципліни «Філософія науки» Робоча програма навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень у ветеринарній гігієні та санітарії» Робоча програма навчальної дисципліни «Сучасні інформаційні технології у наукових дослідженнях» Робоча програма навчальної дисципліни «Сучасні методи викладання у вищій школі» Робоча програма навчальної дисципліни «Гігієна та експертиза харчових продуктів і кормів» Робоча програма навчальної дисципліни «Санітарна безпека харчових продуктів та офіційний контроль» Робоча програма навчальної дисципліни «Санітарно-гігієнічне забезпечення технології виробництва харчових продуктів» Перелік вибіркових робочих програм навчальних дисциплін 212 phd Робоча програма навчальної дисципліни «Організація та контроль санітарних заходів» Робоча програма навчальної дисципліни «Гігієна сільськогосподарських тварин і птиці» Робоча програма навчальної дисципліни «Гігієна вирощування тварин та охорона довкілля» Робоча програма навчальної дисципліни «Гігієна і експертиза м᾽яса та м᾽ясних продуктів» Робоча програма навчальної дисципліни «Ветеринарно-санітарне інспектування харчових продуктів» Робоча програма навчальної дисципліни «Харчові токсикоінфекції і токсикози та розроблення системи профілактики» Робоча програма навчальної дисципліни «Контроль фальсифікації харчових продуктів та розробка системи протидії» Робоча програма навчальної дисципліни «Моніторинг показників безпечності та якості кормів і нутріцевтиків» Робоча програма навчальної дисципліни «Аналіз небезпечних факторів за виробництва та обігу харчових продуктів та кормів» Робоча програма навчальної дисципліни «Ризик-орієнтований контроль на потужностях з виробництва та обігу м᾽яса забійних тварин» Робоча програма навчальної дисципліни «Безпечність та якість м’яса птиці за використання пробіотиків» Робоча програма навчальної дисципліни «Неспецифічна профілактика хвороб (гігієна, етологія, добробут, санітарія)» Робоча програма навчальної дисципліни «Моніторинг показників безпечності та якості харчових продуктів» Робоча програма навчальної дисципліни «Особливості здійснення державного контролю (харчового контролю) та державного ветеринарно-санітарного контролю в умовах воєнного часу» Робоча програма навчальної дисципліни «Продовольча та екологічна безпека у воєнний та післявоєнний часи: правові виклики для України та світу» Робоча програма навчальної дисципліни «Санітарний контроль в індустріальній аквакультурі» Робоча програма навчальної дисципліни «Мікробіологія харчових продуктів і кормів»