Контингент

КОНТИНГЕНТ АСПІРАНТІВ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

з/п

Шифр і назва спеціальності

Назва освітньо-наукової програми

Факультет

Підрозділ (кафедра)

Прізвище ім'я по-батькові аспіранта

Науковий керівник

Тема дисертації

1

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

гігієни тварин та основ санітарії

Смейко Ігор Віталійович

кандидат ветеринарних наук, доцент

В.В. Малина

 

Удосконалення біотехнології збагачення біомаси спіруліни мікроелементами та її використання для підсисних телят 

(затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 29.11.2021 р.,

протокол № 5).

2

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва

Германська Ірина Іванівна

доктор сільськогосподарських наук, професор

С.В. Мерзлов

 

Удосконалення біотехнології стабілізованих біодобавок на основі вермикультури та застосування їх за вирощування перепелів 

(затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 16.06.2022 р.,

протокол № 9).

3

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва

Міщенко Олена Петрівна

доктор сільськогосподарських наук, професор

С.В. Мерзлов

 

Удосконалення біотехнології іммобілізації закваски для сметани (затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 16.06.2022 р.,

протокол № 9).

4

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів

Германський Ігор Юхимович

кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Г.В. Мерзлова

 

Біотехнологія стабілізованої закваски для ряжанки

(затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 27.10.2022 р.,

протокол № 2)

5

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

технології виробництва продукції птахівництва та свинарства

Качур Андрій Сергійович

кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Ю.О. Машкін

 

Удосконалення біотехнології черв’яків на зіпсованих рослинних кормах та використання біомаси вермикультури за вирощування креветки 

(затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 27.10.2022 р.,

протокол № 2).

6

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів

Міщенко Василь Васильович

кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Г.В. Мерзлова

 

Біотехнологія кормової добавки коензимів та використання її під час вирощування малька коропа (затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 27.10.2022 р.,

протокол №2)

7

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва

Білий Вадим Юрійович

доктор сільськогосподарських наук, професор

С.В. Мерзлов

 

Удосконалення біотехнології виготовлення стабілізаційної закваски та використання її за виробництва м'яких сирів

(затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 20.06.2023 р.,

протокол № 9).

8

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

технології виробництва продукції птахівництва та свинарства

Бойко Олег Васильович

кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Ю.О. Машкін

 

Розробка технології збагачення біомаси личинки Lucilia sericata йодом та її використання за вирощування перепелів

(затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 13.06.2023 р.,

протокол № 3).

9

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

технології виробництва молока і м’яса

Попков Валентин Валентинович

доктор сільськогосподарських наук, професор

М.М. Луценко

 

Ефективність використання «мотиваційного доїння» високопродуктивних корів в умовах ресурсоощадної технології виробництва молока

(затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 27.09.2023 р., протокол № 3).

10

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

гігієни тварин та основ санітарії

Джус Владислав Максимович

кандидат ветеринарних наук, доцент

Л.В. Бондаренко

 

Гігієнічне обґрунтування використання личинок Hermetia illucens при вирощуванні фазанів

(затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 21.11.2023 р., протокол № 4).

11

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

гігієни тварин та основ санітарії

Надточій Павло Володимирович

кандидат ветеринарних наук, доцент

В.В. Малина

 

Розробка технології купрумвмісної амінокислотної добавки із личинок Lucilia sericata та використання її за вирощування телят

(затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 21.11.2023 р.,

протокол № 4).

12

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва

Баранюк Назар Андрійович

доктор сільськогосподарських наук, професор

С.В. Мерзлов

Удосконалення способу стабілізації целюлозолітичних ензимів та встановлення ефективності використання їх за вирощування молодняку ВРХ (затверджена на засіданні біолого-технологічного факультету 29.11.2024 р.,

протокол № 4)

13

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

генетики, розведення та селекції тварин

Вакула Богдан Володимирович

доктор сільськогосподарських наук, професор

Р.В. Ставецька,

доктор сільськогосподарських наук, професор

Т.М Димань

Генетичні селекційні та адаптивні властивості кіз в Україні (затверджена на засіданні біолого-технологічного факультету 29.11.2024 р.,

протокол № 4)

14

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

технології виробництва молока та м'яса

Гоцуляк В`ячеслав Леонідович

доктор сільськогосподарських наук, доцент

О.О. Борщ

Обґрунтування застосування кормових станцій у реалізації біологічного потенціалу високопродуктивних корів (затверджена на засіданні біолого-технологічного факультету 29.11.2024 р.,

протокол № 4) 

15

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

технології виробництва молока та м'яса

Жало Іван Іванович

доктор сільськогосподарських наук, доцент

О.О. Борщ

Обґрунтування ефективності застосування легкозбірних приміщень з різним рівнем комфорту молочних корів (затверджена на засіданні біолого-технологічного факультету 29.11.2024 р.,

протокол № 4) 

16

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів

Крижак Максим Сергійович

кандидат сільськогосподарських наук, доцент

С.В. Чернюк

Удосконалення елементів заготівлі силосу та ефективність його використання за вирощування бичків (затверджена на засіданні біолого-технологічного факультету 29.11.2024 р.,

протокол № 4)

17

H2 «Тваринництво»

 

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів

Висоцький Арсеній Віталійович

кандидат сільськогосподарських наук, доцент

С.В. Чернюк

 

18

H2 «Тваринництво»

 

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів

Григорян Альберт Самвелович

кандидат сільськогосподарських наук, доцент

С.В. Чернюк

 

19

H2 «Тваринництво»

(204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

біолого-технологічний

безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів

Біла Вікторія Вікторівна

кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Г.В. Мерзлова

 

Удосконалення способів стабілізації заквасок для технології сирів (затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 29.11.2021 р.,

протокол № 5).