КОНТИНГЕНТ АСПІРАНТІВ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
|
№ з/п |
Шифр і назва спеціальності |
Назва освітньо-наукової програми |
Факультет |
Підрозділ (кафедра) |
Прізвище ім'я по-батькові аспіранта |
Науковий керівник |
Тема дисертації |
|
1 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
гігієни тварин та основ санітарії |
Смейко Ігор Віталійович |
кандидат ветеринарних наук, доцент В.В. Малина
|
Удосконалення біотехнології збагачення біомаси спіруліни мікроелементами та її використання для підсисних телят (затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 29.11.2021 р., протокол № 5). |
|
2 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва |
Германська Ірина Іванівна |
доктор сільськогосподарських наук, професор С.В. Мерзлов
|
Удосконалення біотехнології стабілізованих біодобавок на основі вермикультури та застосування їх за вирощування перепелів (затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 16.06.2022 р., протокол № 9). |
|
3 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва |
Міщенко Олена Петрівна |
доктор сільськогосподарських наук, професор С.В. Мерзлов
|
Удосконалення біотехнології іммобілізації закваски для сметани (затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 16.06.2022 р., протокол № 9). |
|
4 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів |
Германський Ігор Юхимович |
кандидат сільськогосподарських наук, доцент Г.В. Мерзлова
|
Біотехнологія стабілізованої закваски для ряжанки (затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 27.10.2022 р., протокол № 2) |
|
5 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
технології виробництва продукції птахівництва та свинарства |
Качур Андрій Сергійович |
кандидат сільськогосподарських наук, доцент Ю.О. Машкін
|
Удосконалення біотехнології черв’яків на зіпсованих рослинних кормах та використання біомаси вермикультури за вирощування креветки (затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 27.10.2022 р., протокол № 2). |
|
6 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів |
Міщенко Василь Васильович |
кандидат сільськогосподарських наук, доцент Г.В. Мерзлова
|
Біотехнологія кормової добавки коензимів та використання її під час вирощування малька коропа (затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 27.10.2022 р., протокол №2) |
|
7 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва |
Білий Вадим Юрійович |
доктор сільськогосподарських наук, професор С.В. Мерзлов
|
Удосконалення біотехнології виготовлення стабілізаційної закваски та використання її за виробництва м'яких сирів (затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 20.06.2023 р., протокол № 9). |
|
8 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
технології виробництва продукції птахівництва та свинарства |
Бойко Олег Васильович |
кандидат сільськогосподарських наук, доцент Ю.О. Машкін
|
Розробка технології збагачення біомаси личинки Lucilia sericata йодом та її використання за вирощування перепелів (затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 13.06.2023 р., протокол № 3). |
|
9 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
технології виробництва молока і м’яса |
Попков Валентин Валентинович |
доктор сільськогосподарських наук, професор М.М. Луценко
|
Ефективність використання «мотиваційного доїння» високопродуктивних корів в умовах ресурсоощадної технології виробництва молока (затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 27.09.2023 р., протокол № 3). |
|
10 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
гігієни тварин та основ санітарії |
Джус Владислав Максимович |
кандидат ветеринарних наук, доцент Л.В. Бондаренко
|
Гігієнічне обґрунтування використання личинок Hermetia illucens при вирощуванні фазанів (затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 21.11.2023 р., протокол № 4). |
|
11 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
гігієни тварин та основ санітарії |
Надточій Павло Володимирович |
кандидат ветеринарних наук, доцент В.В. Малина
|
Розробка технології купрумвмісної амінокислотної добавки із личинок Lucilia sericata та використання її за вирощування телят (затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 21.11.2023 р., протокол № 4). |
|
12 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва |
Баранюк Назар Андрійович |
доктор сільськогосподарських наук, професор С.В. Мерзлов |
Удосконалення способу стабілізації целюлозолітичних ензимів та встановлення ефективності використання їх за вирощування молодняку ВРХ (затверджена на засіданні біолого-технологічного факультету 29.11.2024 р., протокол № 4) |
|
13 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
генетики, розведення та селекції тварин |
Вакула Богдан Володимирович |
доктор сільськогосподарських наук, професор Р.В. Ставецька, доктор сільськогосподарських наук, професор Т.М Димань |
Генетичні селекційні та адаптивні властивості кіз в Україні (затверджена на засіданні біолого-технологічного факультету 29.11.2024 р., протокол № 4) |
|
14 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
технології виробництва молока та м'яса |
Гоцуляк В`ячеслав Леонідович |
доктор сільськогосподарських наук, доцент О.О. Борщ |
Обґрунтування застосування кормових станцій у реалізації біологічного потенціалу високопродуктивних корів (затверджена на засіданні біолого-технологічного факультету 29.11.2024 р., протокол № 4) |
|
15 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
технології виробництва молока та м'яса |
Жало Іван Іванович |
доктор сільськогосподарських наук, доцент О.О. Борщ |
Обґрунтування ефективності застосування легкозбірних приміщень з різним рівнем комфорту молочних корів (затверджена на засіданні біолого-технологічного факультету 29.11.2024 р., протокол № 4) |
|
16 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів |
Крижак Максим Сергійович |
кандидат сільськогосподарських наук, доцент С.В. Чернюк |
Удосконалення елементів заготівлі силосу та ефективність його використання за вирощування бичків (затверджена на засіданні біолого-технологічного факультету 29.11.2024 р., протокол № 4) |
|
17 |
H2 «Тваринництво»
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів |
Висоцький Арсеній Віталійович |
кандидат сільськогосподарських наук, доцент С.В. Чернюк |
|
|
18 |
H2 «Тваринництво»
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів |
Григорян Альберт Самвелович |
кандидат сільськогосподарських наук, доцент С.В. Чернюк |
|
|
19 |
H2 «Тваринництво» (204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
біолого-технологічний |
безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів |
Біла Вікторія Вікторівна |
кандидат сільськогосподарських наук, доцент Г.В. Мерзлова
|
Удосконалення способів стабілізації заквасок для технології сирів (затверджена на засіданні вченої ради біолого-технологічного факультету 29.11.2021 р., протокол № 5). |